Реєстрація
Вхід

Реєстрація

Будь ласка, заповніть наступні поля.

Поля, відмічені зірочкою, є обов'язковими для заповнення.







Вхід



Сеанс одночасної гри за участю чемпіона світу Юрія Анікєєва

23.04.2017 495

22 квітня відбулася унікальна спортивне подія: сеанс одночасної гри з шашок за участю міжнародного гросмейстера, чемпіона світу, Юрія Анікєєва з Харкова.

Ініціатором цього цікавого заходу виступив голова федерації Кривого Рогу Олег Патлань. Попередня домовленість з відомим харківським шашистом була досягнута в грудні минулого року під час проведення у Дніпрі чемпіонату України. Залишалося тільки знайти оптимальну дату, яка змогла б вписатися в щільні змагальні графіки федерації і спортсмена-сеансера.

Значну увагу сеансу приділили місцеві засоби масової інформації. Оголошення про його проведення було завчасно опубліковано в місцевій газеті. А напередодні гри Юрій Анікєєв разом з представником міської федерації Валерієм Махневичем відвідав телестудію ТРК «Рудана», де в прямому ефірі програми «Ракурс» розповів про себе, про сеанс, а також про шашки як вид спорту. Знімальна група цього телеканалу робила репортаж і про самому заході.

Сеанс проводився з руських шашок і відбувся в залі бібліотеки Автотранспортного коледжу. У заході взяло участь 28 шашкістів. Серед них були як розрядники, так і прості любителі. Головний суддя Жуковська Любов Вікторівна зафіксувала підсумковий результат 27:1 на користь сеансера. Перемогти гросмейстера не зміг ніхто. Тільки двом учасникам вдалося звести свої партії внічию. Ними стали кандидати у майстри Олег Патлань і Денис Захаров.

Після закінчення сеансу була організована фотосесія, сама подія викликала просто фурор, особливо серед дітей. Кожен з них захотів сфотографуватися і отримати дошку з автографом чемпіона світу. Також,по завершенню, Юрій показав цікаві моменти в партіях сеансу, які залишилися за кадром.