Реєстрація
Вхід

Реєстрація

Будь ласка, заповніть наступні поля.

Поля, відмічені зірочкою, є обов'язковими для заповнення.







Вхід



Чемпіонат України з шашок-64 з швидкої та блискавичної гри

03.12.2017 454

У період з 17 по 19 листопада в м. Дніпро відбувся чемпіонат України з шашок-64 швидкої та блискавичної програмах. Кривий Ріг на цих змаганнях був представлений двома спортсменами: це кандидати у майстри спорту Олег Патлань і Денис Захаров.

Обидва турніри пройшли з жеребкуванням дебютів, за швейцарською системою в 9 турів. Контроль часу у швидкій програмі склав 10 хвилин+5 секунд за кожен зроблений хід. Непогано стартувавши в перший ігровий день швидкої програми, Криворізькі спортсмени не змогли вдало виступити у другому. Дві прикрі поразки на фініші турніру від Віктора Коваленка та Василя Киданецького відкинули Олега з середини турнірної таблиці на 25-е підсумкове місце. Трохи краще зіграв Денис Захаров, набравши 8 очок, він зайняв 21-е місце з показником -1.

Трохи по іншому складалися для Олега Патланя справи у блискавичній грі. На цей раз він програв лише фіналістам основної програми Чемпіонату: гросмейстеру Сергію Бойко і майстру Максиму Обельцю(обидва Харків). А обігравши в красивому стилі на фініші турніру Івано-Франківського майстра Андріана Комарницького, Олег і зовсім потрапив в поділ 10-13 місць. Однак, гірший коефіцієнт, через плюс в першому турі розподілив його на підсумкову 13-ту позицію за 27-ми учасників. Проваливши старт бліц-програми і набравши в перших 4 турах всього 2 очки, Денис Захаров реабілітувався на фініші і піднявся на 15-е місце. З повними результатами чемпіонату можна ознайомитися нижче.