Реєстрація
Вхід

Реєстрація

Будь ласка, заповніть наступні поля.

Поля, відмічені зірочкою, є обов'язковими для заповнення.







Вхід



Новорічний бліц-турнір з шашок-64

03.01.2019 353

23 грудня в приміщенні шахово-шашкового клубу ДЮСШ №9, за підтримки народного депутата Андрія Гальченко відбувся новорічний бліц-турнір з шашок-64 серед юнаків та дівчат.
Турнір зібрав учасників з усього міста. Варто зазначити, що відстань між 48-ю школою Тернівського району та 127-ю гімназією Інгулецького району, які також брали участь у турнірі, становить понад 70-т(!) кілометрів. Але незважаючи на відстань, всі бажаючі змогли зіграти в цьому святковому змаганні.
Всього був заявлений 21 спортсмен. Згідно регламенту, змагання пройшли за швейцарською системою в 7 турів.
У впертій боротьбі, кращий результат серед хлопчиків продемонстрував представник 127-ї Інгулецької гімназії Сергій Коваленко, 1 місце і 11 набраних пунктів(тренер Щукін Н.П.). Місця з другого по четверте поділили між собою відразу три учасника: це Степанчук Кирило(тренер Щукін Н.П.),Овсянніков Олександр і Кириченко Іван(обидва вихованці Патланя О. В.). За коефіцієнтом підсумкова трійка виглядає так: 2 місце Степанчук Кирило (127 гімназія) 10 очок. Бронза у Олександра Овсянникова, також 10 очок.
Серед дівчаток кращі результати показали: 1 місце Ковч Аня(КНВК №81,тренер Патлань О. В.) 6 набраних пунктів. Срібло у Кіри Бібік (гімназія №127,тренер Щукін н. П.) 5 очок. І бронза у Ковч Яни(КНВК №81,тренер Патлань О. В.) 4 залікових пунка. Всі учасники були нагороджені солодкими подарунками, а спортсмени завоювали перші три місця в заліку серед хлопчиків і дівчаток, також отримали додатково заохочувальні призи від народного депутата Андрія Гальченко.