Реєстрація
Вхід

Реєстрація

Будь ласка, заповніть наступні поля.

Поля, відмічені зірочкою, є обов'язковими для заповнення.







Вхід



Обласний турнір "Диво-шашки"

26.05.2016 393

25-го травня в Кам'янському(Дніпродзержинськ) відбулися обласні змагання серед збірних команд шкіл, під назвою "Диво-шашки". Шість кращих команд області(чотири від Кам'янського і дві від Кривого Рогу) зібралися в місцевій ДЮСШ №2 для визначення сильнішого.

Команда криворізької гімназії №49 була відряджена як чемпіон міста. Участь команди Центрально-міського ліцею в турнірі було забезпечено завдяки підтримці народного депутата України Андрія Гальченко.

Безумовно, командам з Кривого Рогу поки складно змагатися з більш досвідченими суперниками, серед яких призери чемпіонатів області, України, а також учасники міжнародних першостей. За підсумками п'яти турів гімназія №49 посіла п'яте, а команда Центрально-міського ліцею останнє, шосте місце.

Слід зазначити нічийний результат гімназії з чемпіонами Кам'янського - школи №40. А також третє місце в особистому заліку, третьої дошки нашої команди Владислава Береговича.

Перші ж два місця розділили команди ліцею нових інформаційних технологій Кам'янського, а бронза дісталася загальноосвітній школі №40, хоча на міському турнірі команда завоювала золото.