Реєстрація
Вхід

Реєстрація

Будь ласка, заповніть наступні поля.

Поля, відмічені зірочкою, є обов'язковими для заповнення.







Вхід



Чемпіонат області з шашок 100

30.05.2016 430

У період з 27 по 29 травня у Дніпропетровську, в клубі імені Й. Уріха пройшов чемпіонат області зі стокліткових шашок серед чоловіків та жінок. Жінки грали по круговій системі в п'ять турів, чоловіки по швейцарській системі в сім. Контроль часу склав 1 годину+3 секунди за кожен зроблений хід.

Цього року турнір зібрав солідний склад учасників з чотирьох регіонів нашої області: Дніпропетровська,Дніпродзержинська,Кривого Рогу та Марганцю. Кривий Ріг виставив своїх найсильніших спортсменів.

У турнірі серед жінок честь міста відстоювала первшорозрядниця Ірина Шибанова. У впертій боротьбі вона змогла зайняти четверте місце при п'яти учасницях. Призові місця, набравши однакову кількість очок в основному турнірі, в двох тай-брейках, розіграли Олена та Ольга Губарєви, а також Лашкова Анастасія(всі Дніпродзержинськ). У підсумку перше місце дісталося Альоні Губаревій.

В турнірі серед чоловіків інтрига зберігалася до останнього туру. Чемпіоном області за підсумками семи турів став майстер спорту з Дніпропетровська Владислав Антонович з результатом 11 очок з 14-ти можливих. Далі відразу три учасники набрали однакову кількість очок - по 10. Це Микола Прокопенко, Олег Патлань і Олександр Малафеєвський. Завдяки кращому коефіцієнту срібло виборов Микола Прокопенко, бронза у Олега Патланя. Інші криворіжці зіграли так: Сергій Боголій 7-е місце, Сергій Щербець 12-ї, а Геннадій Генслер закінчив турнір на 15-му місці.

Детальну таблицю можна подивитися на сайті обласної федерації.