Реєстрація
Вхід

Реєстрація

Будь ласка, заповніть наступні поля.

Поля, відмічені зірочкою, є обов'язковими для заповнення.







Вхід



Чемпіонат області з шашок-100

29.05.2017 467

У місті Дніпро, з 26 по 28 травня проходив чемпіонат області зі стокліткових шашок серед чоловіків та жінок. За повідомленням сайту Дніпропетровської обласної федерації шашок, у турнірі взяло участь 25 шашкістів із 4 регіонів нашої області. Кривий Ріг був представлений на турнірі двома спортсменами-першорозрядниками: це Геннадій Генслер та Ірина Шибанова.

На жаль, криворізьким спортсменам не вдалося чинити гідний опір більш досвідченим і маститим суперникам. За підсумком трьох ігрових днів Геннадій Генслер зайняв 14-е місце в чоловічому турнірі за 16 учасників, а Ірина Шибанова, восьме, передостаннє серед жінок.

У самому турнірі обійшлося без сенсацій. У чоловіків перше місце взяв МС Микола Прокопенко з Дніпра, який нині регулярно потрапляє в призову трійку чемпіонатів області з сотки. Друге місце поділили два учасника: минулорічний чемпіон Владислав Антонович, і МС з Кам'янського Кирило Іванов. За додатковими показниками срібло присуджено Антоновичу, бронза у Іванова.

У жіночому турнірі на перших місцях Ольга та Олена Губарєви. Бронза у Дарини Короткої. Всі спортсменки представники Кам'янського. Більш детально з результатами можна ознайомитися на сайті обласної федерації.